Succesvol Mitz geïmplementeerd bij apotheek Geesterduin

Afbeelding
Mitz uitrol apotheek
Ook in de zomer wordt er hard gewerkt aan de implementatie van Mitz. De eerste apotheek die gebruikt maakt van de software van CGM is live gegaan met Mitz! Alle toestemmingskeuzes die in de afgelopen jaren door de apotheek zijn verzameld, zijn succesvol overgezet naar Mitz. Vanaf nu kunnen de patiënten van Apotheek Geesterduin in Castricum hun zorgaanbieder in Mitz vinden.

Apotheek Geesterduin gaat gebruikmaken van een groot pakket aan Mitz-functionaliteiten, waaronder Samen-naar-MijnMitz. Hiermee kunnen zij met patiënten die niet voldoende taal- en digivaardig zijn, samen toestemmingen voor de gehele breedte van de zorg registreren. 

Deze succesvolle samenwerking tussen CompuGroup Medical Nederland, Stichting Zorgring NHN, de Apothekersorganisatie KNMP en VZVZ richt zich op het realiseren van meer aansluitingen binnen de regio. Volg onze LinkedIn-pagina voor updates over de ervaringen bij apotheek Geesterduin en andere nieuwe aansluitingen op Mitz.

Alle zorgaanbieders in Nederland kunnen straks gebruikmaken van de online toestemmingsvoorziening Mitz. Kijk voor meer informatie op mitz-toestemming.nl.

Wil je meer weten over Mitz en de voordelen voor de apotheek, kijk dan op de website van de KNMP
 

Terug naar overzicht